HTML

Szülinapok!

Szülinapi parti gyerekeknek 2-12 éves kor között. Minden, ami szülinap: helyszínek, meghívók, ajándékok, ételek, koktélok, játékok. Extra programok: tematikus szülinapok, buli pinatával és egyebek...

Friss topikok

  • szabo.julia: Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha egy igazán egyedi szülinapot szeretnétek ... (2016.05.31. 21:25) A helyszín kiválasztása
  • szabo.julia: Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha igazán egyedi szülinapot szeretnétek gyer... (2016.05.31. 21:15) Ünnepeljünk születésnapot!
  • szabo.julia: Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha igazán egyedi szülinapot szeretnétek gyer... (2016.05.31. 21:15) A meghívottak

Linkblog

Archívum

A helyszín kiválasztása

2010.05.19. 18:40 Málna és Mogyoró


Először is azt kell eldöntened, hogy vállalod-e az otthoni bulit, vagy valamilyen külső helyszín mellett teszed le a voksot. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is. Ha nem otthon szervezed a partyt, akkor hol? Ma már több választási lehetőség is kínálkozik, például az otthonodhoz közel eső bevásárlóközpont játékháza, vagy valamelyik gyorsétterem. Nagy előnye, hogy elmaradhatnak az előkészületek, a bevásárlás, és a buli után sem kell mosogatni, takarítani – különösen az elfoglalt anyukák számára vonzó ez a lehetőség. Hátránya, hogy nem tartozik az olcsó megoldások közé, a program nagyjából változatlan, a menü pedig kötött.

Kisebb gyerekeknek (1-3 év) mindenképp célszerű otthoni zsúrt tartanunk. Hiszen ott érzik magukat a legnagyobb biztonságban, minden kellék (pl. pelenka, bili) kéznél van, és a többi meghívottat  is jobban tudjuk „felügyelni”, beleértve a vendég csöppségeket és a dédit is.

Kétségtelen, hogy az otthon szervezett party esetén nagyobb felelősség és több munka hárul a háziasszonyra, de ez esetben is lehet kaját rendelni, ha a pénztárcánk megengedi.

Óvodás korú gyermekeknek (3-6 év), még mindig az otthoni megoldás a legcélszerűbb. Iskolás gyerekeket persze már el lehet hívni gyorsétterembe, pizzériába, vagy a Csodák Palotájába is.

Ha szerencsések vagyunk, és a kölyök a tavasz végétől ősz elejéig tartó időszakban született, akár még kirándulás formájában is ünnepelhetünk. Választhatunk otthonunkhoz közeli kirándulóhelyet vagy nagyobb parkot. Ez esetben mindenképpen hívjuk el a szülőket is, vagy szervezzünk be 2-3 lelkesebb anyukát/apukát, akik elkísérnek minket, és segítenek a játékokban és gyermekfelügyeletben. Rögtön a kirándulás elején, a helyszínre érkezve, ne felejtsük el a résztvevőket tájékoztatni a helyszín határairól.


 


1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szulinapok.blog.hu/api/trackback/id/tr622016094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabo.julia 2016.05.31. 21:25:09

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha egy igazán egyedi szülinapot szeretnétek rendezni gyereketek számára otthonotokban!
A LogiKoffer egy élő logikai kincskereső csapatjáték, ideális választás szülinapi bulikra, ha az szeretnéd, hogy az időtöltés szórakoztató és gondolkodtató legyen egyszerre. Mi nagyon jól éreztük magunkat! Részletek itt: www.logikoffer.oldalunk.hu
Foglalás: +3620 2130 588
süti beállítások módosítása